Den tomme dagen derpå

Den så alt for kjente tomhetsfølelsen er i ferd med å dukke opp igjen. Er det nå jeg skal ut og drikke mer? Har fortsatt en halvtime på meg til å rekke ølslaget... Desverre har bussjåfør-Tom hviledag. Kanskje like greit. Han er ikke bare blid...

Tryvannhelgen har vært supermorsom! En del fetere med bussen i ringen, men ok i går også. Spankonserten var hvertfall helt konge. Dumme meg fikk ikke med meg Turboneger i går, men klarte å lure til meg noen turgopenger likevel. Fikk også hendene mine i en Imagine-flisjakke. Han som eide den hadde ikke mye valg, stakar. Får lete ham opp og slenge på ham min flisjakke når den kommer. Men man er da ikke Golddigger for ingenting.

Var helt død i går fem til syvtiden. Verken spesielt vondt i hodet eller kvalm, bare halvdød. Men går ut i fra at det er noe av sjarmen... Ble betydelig bedre etterpå da selv om dansingen ikke var like heftig i går som i forigårs, men det skulle mye til å toppe.

Kom oss forresten gjennom kåringen på onsdag. Jeg var sykepleier. Marte og Kaja sa at det så ut som om jeg var i mitt ess. Jeg var nok det. Tror det skremte dem litt, men er redd det skremmer meg selv mer. Pornokarriere kan jeg bare glemme.

Nå må jeg ringe Randi. Hun sendte meg en melding og lurte på om jeg levde...

Gleder meg syykt til Stavanger!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.sprayblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=75306
hits