mai 2005
ma ti on to fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Stavangerhelgen

Selvfølgelig måtte vi dra ned tidlig på torsdag. Det hastet sånn med å komme ned! Jeg sto opp syv og ble hentet halv åtte, for åtte skulle vi bli hentet på Statoil. Bussjåføren kom halv ti. Stemning satt: dårlig.
Rundt tolv ble trangen til fylla for stor, og noen av jentene begynte å drikke. Jeg gav meg klokken to da jeg innså at jeg var den eneste som ikke satt med en boks i hånden. Jeg visste det var for tidlig, og jeg visste jeg kom til å være død rundt ti, men på ett eller annet tidspunkt sluttet fornuftene å fungere, og jeg var full rundt tre.
I mangel på noe annet å finne på sjenket vi den mindreårige kjæresten til bussjåføren, fikk henne til å blotte puppene og la ut bilde på nettet.
Rundt halv åtte var vi fremme. En av jentene hadde spydd, og de fleste tisset i tissebøtter. Vi dro direkte til Kongeparken, men får beskjed at det som hastet sånn nok ikke kunne haste så veldig likevel da ingen av bussene fikk adgang før klokken fem neste morgen. Jeg begynner å bli sliten.
Vi skaffer oss en taxi og drar inn til byen hvor vi skal opp på ett hotellrom og drikke mer, men desverre er hotellrommet fult og vi blir forvist til en av bussene. Etter ett par timer med sutring, hopper jeg i en van og kjører til ett annet hotellrom for å sove. Jeg sover en times tid, men blir vekket av at eierne av rommet skal ut på byen. Jeg har ikke noe annet valg enn å følge med.
Vel fremme i byen begynner vi å innse at det å komme inn på utesteder med russebukse er dødt løp. I stedet prøver vi å rive ned oppspikrede bokstaver av vegger og går for å spise fyllemat.
Tilslutt klarer vi å finne oss ett utested som slipper oss inn, men blir likevel kastet ut fordi en av de vi satt sammen med hadde medbragt drikke. Vi gir opp og drar tilbake på ett hotellrom og sover.
Dag 2: Kastet ut klokken ti på ti. Frokost. Går et godt stykke i regnet for å få tak i billetten til parken. (Bussen er allerede inne og vi må få tak i baggene.) Loker litt rundt, prøver å finne bussen. Venter en god stund på bussen, endelig fremme i Sandnes rundt halv to. Får rommet vårt klokken halv tre.
Kort voers og kort fest i parken. Hjemme i sengen allerede kvart over elleve. Gav opp å være der etter jeg begynte å fyllehikke. Begynner å ringe folk og synge sanger... ("Looooonelyyy, I'm so loooonelyyy, I have nobooodyyy to call my own...") Sovner etter ett kvarters samtale til Hamburg.
Dag 3: Holder sengen en stund. Ser samme film 4 ganger før jeg kommer meg opp og får kjøpt øl. Begynner å voerse. Holder heldigvis ut litt lenger denne gangen. Prøver å fylle tiden med konserter og dansing.
Klarer meg egentlig ganske greit før jeg, i ett forsøk på å forlate den buss fordi jeg er for kul, tryner fremover ut av døren og skraper opp hånden. Gir opp og tar bussen hjem alene.
I sengen rundt to.
Dag 4: Hjemtur. Får beskjed en time før sjåføren drar, blir en time forsinket. Sjåføren drar fra tre av jentene i Stavanger. I ett forsøk på å få i seg litt mat under det første, og tilsynelatende eneste, stoppet sjåføren er villig til å ta, kjører han fra meg også. Sitter på med dressingbussen.
Sjåføren truer med å slippe oss av i Larvik. Maser hull i hodet på stakars Sigurd for å få han til å hente meg før sjåføren ombestemmer seg og likevel kjører oss til Sandvika.
Rundt tolv: endelig hjemme.
Gleder meg til Tryvann!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.sprayblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=78153
hits